Sla inhoud over

Ken jij een held?

Ken jij een held? Zet dan nu jouw held in het zonnetje!
De Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld [LSTZG] roept scholen, verenigingen, bedrijven, gemeenten, maar ook jou op, om hun held[en] in het zonnetje te zetten met een HeldenMoed-onderscheiding. Onderscheiden Helden kunnen zich bij de LSTZG aanmelden en krijgen dan de aandacht die zij verdienen.

Wie is een held?
Een held is iemand die altijd voor een ander klaar staat. Iemand die belangeloos helpt en activiteiten onderneemt voor het buurthuis of de sportvereniging. Iemand die de Moed heeft om niet meer deel te nemen aan terroriserende groepsactiviteiten. Iemand die het opneemt voor een ander die hulp nodig heeft.
Iemand die op vrijwillige basis hun steentje bijdragen aan het verbeteren van hun leefomgeving. Deze mensen hebben Moed… HeldenMoed.

HeldenMoed-pakket
Iedereen kan een HeldenMoed-pakket bestellen. Sport- en buurtverenigingen, scholen, bedrijven, gemeenten…iedereen!
Een HeldenMoed-pakket [€ 55,-] bestaat uit een onderscheiding, een oorkonde, 2 Moed-polsbandjes, 25 lieveheersbeestjesstickers en 3 wervingposters. Daarnaast is een handleiding bijgevoegd met voorbeelden, mogelijkheden en tips om zelf eenvoudig een HeldenMoed-verkiezing en/of uitreiking te organiseren.

Helden worden zichtbaar!
Alle onderscheiden helden kunnen zich via contact@moed.nl aanmelden.
Met een foto en de reden van onderscheiding worden de helden als positief voorbeeld op de website in beeld gebracht.

HeldenMoed-pakket kost per stuk € 55,- exclusief verzendkosten. Bestel hier!